over ons

Over ons

Over ons


Ik ben Korneel Werbrouck (°1990), de man achter Interieur Werbrouck. Als geboren en getogen Izegemnaar groeide mijn passie voor hout in het VTI van Izegem. In het begin van mijn carrière deed ik acht jaar ervaring op binnen de apotheekinrichting


Begin 2017 was er voor het eerst sprake van Interieur Werbrouck: ik werd zelfstandige in bijberoep. Keukens, badkamers, trappen, dressings, alles werd hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail. Interieurprojecten uitwerken op maat van de klant lag me steeds beter. 


Om nog betere service te kunnen leveren, heb ik besloten om de sprong te wagen en van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ga dus fulltime aan de slag als zelfstandig interieurbouwer!


Mijn doel is om u bij te staan met professioneel advies bij het ontwerpen van uw interieur en uw ideeën praktisch, maar betaalbaar uit te werken. 


Van mij mag u een hoogwaardige afwerking en materiaalkeuze verwachten voor uw interieur. Ik blijf streven naar perfectie. Ga gerust eens kijken naar mijn eerdere realisaties


Nu u mijn verhaal kent, wil ik u ook beter leren kennen. Heeft u een interieurproject waar u wel wat hulp kunt bij gebruiken? Laat het me gerust weten via het contactformulier, dan bouwen we samen een aangename woon/werkomgeving.